Public

Mijn publieke kunst is veelal kunst in opdracht. Als architect ben ik gewend goed te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en die te verbeelden. Ontwerpen uit mijn collectie zijn op wens vergroot en naar gelang de bestemming en budget in het gekozen materiaal uitgevoerd.

Portretten van kinderen, dierbaren of gedenkwaardige personen waren pas geslaagd als het beeld een emotionele schok van herkenning opriep. Deze toetsing vind ik zinvol voordat de definitieve vorm wordt opgeleverd.

Een bronzen of stenen beeld is als tuinbeeld zeer geschikt. Het beeld komt tot leven in de tuin, waar het omgeven wordt door planten, die het perfect uit laten komen. Uw tuin krijgt meer verbeeldingskracht. Kunst in de tuin staat voor een stuk eigenheid en maakt uw tuin tot een unieke plek.

De fontein “De Drie Elementen” kreeg een heel programma van eisen mee voor plaatsing in het centrum van de stad. Samenvattend in de termen “hufterproof”, ”waterproof” en maar ook “legionellaproof”. Dit is gerealiseerd met verzinkt staal, zware keien in een ruime vijver, waarmee de elementen Vuur, Aarde en Water worden gesymboliseerd.

 

 

Related Projects

muziekbeelden.nl